quarta-feira, 20 de julho de 2016

Προσοχή σε γλυκά και λιχουδιές

Αν και είναι νόστιμα και θρεπτικά πολλά γλυκά είναι οι μεγάλοι κακοποιοί από μια διατροφή πλούσια σε θερμίδες, λιπίδια και ζάχαρη, η οποία μπορεί να προκύψει από τη φθορά των δοντιών, διαβήτη και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με την ποσότητα της ζάχαρης που κάθε προϊόν που περιέχει.

Η ζάχαρη είναι το μεγάλο κακό μιας ισορροπημένης θρεπτική διατροφή, και μπορεί να προκαλέσει εθισμό και άλλες αιτίες επιβλαβείς για το σώμα σας, είναι μια αόρατη κακοποιός, που με τον καιρό μπορεί να φέρει τις συνέπειες.

Τα παιδιά είναι τα κύρια θύματα αυτών των θερμίδων, συχνά χάνουν πρωτεΐνες και τις απαραίτητες βιταμίνες βρέθηκαν σε φυσικά φρούτα και λαχανικά, πρωτογενείς πηγές σε μια υγιεινή διατροφή, αλλά πολλοί ενήλικες δεν σταθεί και επίσης τρώνε πολλά γλυκά και καλούδια. Αυτό δεν πρόκειται να περιορίσει ή να καταργήσει αυτό το είδος των τροφίμων, αλλά και να επιστήσει την προσοχή στην αναλογία του ποσοστού που τρώγεται αυτό το είδος των τροφίμων και τα τρόφιμα αυτά μπορεί να επηρεάσει την απόφασή σας σε μια πιο υγιεινή διατροφή.

Μπορούσα να απαριθμήσω ορισμένα από αυτά, όμως κάποιος πρέπει να γνωρίζουν τι τρώνε, επειδή η ζάχαρη σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσει κάποια εξάρτηση του προϊόντος, και σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να αλληλεπιδράσει με τον τρόπο σας να τρώει.

Έτσι, όταν τρώτε κάποιο γλυκό να γνωρίζουν ότι το προϊόν, η ποσότητα της ζάχαρης που περιγράφεται στη συσκευασία, αν σε συμφωνία, καθώς και τη ζάχαρη, ένα άλλο σημαντικό κακό είναι η ποσότητα του αλατιού σε ορισμένα προϊόντα.

Αν τρώει σοκολάτα, μειώνεται σταδιακά το ποσό σας να μην πάρει γαντζώθηκε.

Κείμενο: Adilson Luiz Lemes

Επικοινωνία E-Mail: adilson.lemes@uol.com.br

Facebook: www.facebook.com/adilsonluizlemes

Nenhum comentário:

Postar um comentário

O importante é competir

Todos sabemos que podemos melhorar as nossas metas e objetivos, mas o mais importante é saber que temos nossas limitações. Quando o assunto ...