sexta-feira, 27 de novembro de 2015

Η τέχνη του να επηρεάσουν τους ανθρώπους

Οι άνθρωποι είναι πάντα επιρρεπής για να δείτε ή να συμμετέχουν σε κάτι νέο, και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς αυτοί οι άνθρωποι λαμβάνουν και να περάσει αυτές τις ιδέες σε ανθρώπους που μπορεί να ενδιαφέρονται. Που επηρεάζουν τους ανθρώπους απαιτεί μια δουλειά που μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Ένα ραδιόφωνο locuto μπορεί να επηρεάσουν τους ανθρώπους μέσω στάση φωνή σας, όταν πολλοί άνθρωποι ακούνε με προσήλωση για να προγραμματίσετε, και αυτό προκαλεί τους ανθρώπους να γνωρίζουν αυτό το πρόγραμμα που παρουσίασε το ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει το πρόγραμμα, δίνοντας μια μεγάλο ακροατήριο εκείνη τη στιγμή που εμφανίζεται.

Ένας μάγος είναι επίσης ένας άλλος επαγγελματίας που φέρνει χαρά στους ανθρώπους, γι 'αυτό είναι μέσω της ψευδαίσθησης (τρόπος για να προσελκύσουν την προσοχή των ανθρώπων) ασκεί μαγεία του να κάνει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν.

Μετά την παρουσίασή του, το χειροκρότημα είναι η αισιοδοξία του στάση απέναντι στην παρουσίαση ενός σόου που μπορεί να προκαλεί έκπληξη το ακροατήριό του ότι η ve.

Ένας ηθοποιός ή ηθοποιός είναι επίσης γνωστό από το (α) κάνει και τους ανθρώπους που βλέπουν την παράσταση ή την απόδοσή του μπορεί να βρει καλό ή κακό, ανάλογα με το ρόλο που ασκεί, να πάρει στη μνήμη πολλών ανθρώπων .

Η τέχνη της επηρεάζουν τους ανθρώπους είναι κάτι ενδιαφέρον για να τον παρουσιαστή ο οποίος θα είναι σε θέση να κάνετε την παρουσίασή σας να είναι μόνιμη ή όχι.

Κείμενο: Adilson Luiz Lemes.

Facebook: www.facebook.com/adilsonluizlemes

Nenhum comentário:

Postar um comentário

O importante é competir

Todos sabemos que podemos melhorar as nossas metas e objetivos, mas o mais importante é saber que temos nossas limitações. Quando o assunto ...