terça-feira, 16 de dezembro de 2014

Κάντε νέους φίλους και να μάθουν να μιλούν καλύτερα

Έχετε σκεφτεί πόσες φορές έχετε απαιτούνται άλλοι άνθρωποι σε κάποια σημαντική στιγμή;

Υπήρξαν πολλοί, έτσι δεν είναι; Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να διαχωρίσει τι το άλλο πρόσωπο έχει κάνει για σας για το τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτήν.

Πολλοί άνθρωποι περνάει δυσκολίες αυτή τη στιγμή, και τι μπορώ να κάνω για να αξίζουν την εμπιστοσύνη του σε κάποιον άλλο; Είσαι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε το εν λόγω πρόσωπο, σαν μια συνομιλία (διάλογος) με το άλλο πρόσωπο, αποδεικνύοντας αυτό που είσαι.

Ακούγοντας σε όσους έχουν ανάγκη, είναι σημαντικό για τις μελλοντικές φιλίες επειδή έχουμε χρόνο γι 'αυτό. Θα πρέπει να ακούσουμε, τότε θα πρέπει να δώσει την απάντηση με πλήρη ακρίβεια της συνομιλίας που έχετε.

Μην πάρετε έξω από τον κόσμο με τις ιδέες και τις προσδοκίες τους, να γνωρίζουν και να θυμάστε πάντα ότι ανά πάσα στιγμή ένα άγνωστο πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας, ή μπορείτε να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Γνωρίζοντας τους άλλους ανθρώπους είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και μιλάμε πάρα πολύ. Μην αποθηκεύετε κάτι καλό μέσα σου. Πείτε στους άλλους ό, τι αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε και επίσης έχει ενδιαφέρουσες ιδέες και αν τα βάλει σε πράξη.

Adilson Luiz Lemes.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

O importante é competir

Todos sabemos que podemos melhorar as nossas metas e objetivos, mas o mais importante é saber que temos nossas limitações. Quando o assunto ...